Voice Dialogue getuigenis

Ongelofelijk dankbaar voor de prachtige getuigenissen die ik mag ontvangen over mijn werk als Voice Dialogue Facilitator.


‘Dankzij Dette heb ik Voice Dialogue leren kennen als een krachtig proces, dat toelaat om oude patronen te observeren en op weg zet naar een nieuwe, meer gebalanceerde manier van zijn. Dette nodigt op een zachte manier verschillende ‘zelven’ uit, die om beurten een plek in de ruimte en een houding mogen kiezen waarin ze zich goed voelen. Daardoor werd het een creatief, zelfs speels, proces.

Ik heb de sessie als diepgaand ervaren, ze raakte de essentie. Voice Dialogue brengt beelden, lichaamshoudingen en energieën die bijblijven, die ik terug in mijn herinnering kan halen. De krampachtigheid van de beschermer, de openheid van de verbinder, het was goed om die kanten van mezelf eens te observeren. De sessie gaf me ook meer inzicht in wat ik wil in het leven. Ergens wist ik dat al wel, maar door de voice dialogue sessie kon ik het scherper benoemen.

Dette begeleidt dit rustig en ontspannen, geeft alle zelven de ruimte en de tijd, zet hen op weg met goede vragen, capteert de essentie in een visueel schema en reikt handvaten aan om de sessie thuis verder te verwerken. Een wonderlijk gebeuren dat bijblijft.’

An.

Fotocredit: Miles Johnston

Dette van Zeeland