Bio

Een beetje achtergrond over mij

  ̌

 
3D15716C-DD86-4757-8A36-C3A887B3D42B.jpeg
 
 

Aangenaam

Als coach help ik organisaties en teams om bewuster en effectiever samen te werken op basis van gelijkwaardigheid en eigenaarschap. Zodat er een cultuur ontstaat van vertrouwen en openheid, zodat organisaties flexibel kunnen omgaan met verandering en complexiteit en daarbij de collectieve wijsheid weten in te zetten.

Ik ben een zeer enthousiast lid van de organisaties iLean en Trust for Business, die de wereld veranderen door de wereld van organisaties te veranderen. Als team coachen en trainen we grote en kleine organisaties om wendbare, duurzame organisaties te worden.

Ik baseer me in mijn coaching en trainingen in de eerste plaats op Sociocratie 3.0 (S3), omdat het bovenstaande faciliteert. Verder breng ik mijn kennis en ervaring in Change Management, Agile en Scrum, Community management, Teal organiseren, Het Nieuwe Werken en verbindende communicatie mee.

Rond persoonlijke ontwikkeling heb ik ontdekt dat Voice Dialogue een heel effectieve en gezonde manier is om een heler en gebalanceerder mens te worden. Sinds voorjaar 2019 ben ik gecertificeerd als Voice Dialogue Facilitator.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke coaching of loopbaanbegeleiding op basis van Voice Dialogue. Hiermee aan de slag gaan geeft je meer balans en zicht op je bestemming, zodat je je werk en leven hiermee in lijn kunt brengen. Als loopbaancoach werk ik samen met Be The Wellbeing.

Mijn geluk haal ik ook uit het faciliteren van sociale innovatie en commons projecten en andere  initiatieven die de wereld beter maken. Ik ben coach in de School of Commons.

Ik ben een verbinder en netwerker en deel mijn ervaring en kennis via sociale netwerken en Meetups.
 

Dette van Zeeland
dette@golvenmaken.be
0032 495732975

 
verbinden
 
 
‘Dette heeft ons op een rustige, positieve, inspirerende en veilige manier, met ruimte voor emoties een mooie aanzet gegeven ons te openen voor het spannend veranderingstraject dat nu voor ons ligt’ - Britta Zoilé en Lie Gheeraert, Zorghuis Pegode

‘Dette heeft Amnesty International Vlaanderen professioneel ondersteund in de voorbereiding van de toepassing van het nieuwe werken. Ze heeft inhoudelijk vergaderingen geleid, mee het project structuur gegeven en vooral inspiratie en positieve energie gebracht.’ - Katrin Derboven, Amnesty International

‘Dette is een bruggenbouwster pur sang die mensen met uiteenlopende achtergrond en soms tegenstrijdige belangen kan enthousiasmeren.’ - Karin Roofthooft, stad Antwerpen